Kallt ute, varmt inne

By | 29 december, 2017

Ja, se så gick allting fel igen, i hela världen. Det är väl knappast någon överraskning. Jag måste säga att det inte är helt lätt att a rätt hela tiden. Men det är väl priset som jag måste betala för att vara ett geni. Så det är inte så mycket att göra åt den saken. Men samtidigt, allting är inte helt fel. Nu när det är som allra kallast, tråkigast och mörkast här i Sverige så har jag gjort mitt bästa för att råda bot på det, här på hemmaplan. Bara för att det är kallt utomhus behöver det ju inte vara det inne och jag syftar då inte på att värma på som bara den med pellets eller olja.

Ryggen varm!
I stället så har vi skaffat oss en riktig braskamin, som värmer upp som bara den. Den står där i vardagsrummet och det gör jag också allt som oftast efter att vi installerat den, för att värma min stackars rygg. En riktig braskamin är vad som vi alla behöver, men det får man väl inte säga i det här landet!

I vilket fall som helst, även om det ser uselt ut i världen, så trivs jag själv rätt så bra just nu!